Post by bycohopaga on Feb 11, 2022 19:45:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod הרבה זהב ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
אוהב את זה כל כך כיף אבל לפעמים זה מתחיל לחשוף אחרי שאני צופה בתוספת אבל אחרת אני אוהב את זה.
אז זה היה משחק קל 5 כוכבים. נהניתי מאוד לשחק את זה עד כדי הוצאת כסף על אבני חן. אני לא בטוח אם היה איזה עדכון אחרון, אבל כשהלכתי לשחק הערב, כל ההתקדמות שלי נמחקה ואין דרך לשחזר את ההתקדמות (מה שאומר שגם הכסף שהוצאתי הוא חסר משמעות). אולי תגדיר דרך לשחזר נתונים שאבדו עבור שחקנים עתידיים, כי זה עתה איבדת אחד. תודה שגנבת את הכסף שלי 👍🏻
אוהב את זה. מיזוג קצת איטי. אבל הם כל כך חמודים
זהה למה שפאריד הזכיר. גם אתה מפספס חלק מכריע. פונקציה יוקרתית. משחקי סרק מאטים לאחר זמן מה ויוקרה תעזור לך להגיע רחוק יותר.
דבר ראשון זה משחק נהדר עם מפלצות חמודות וכאלה אבל עלות ההשתכרות מעט נמוכה ועלות השדרוג גבוהה מדי אבל יותר מכל אני נהנה מהמשחק
מנאס סוניל פאטיל
המשחק הזה כל כך כיף שהוא יותר מצחיק משאר משחקי המיזוג
לא יכול לערוך את הביקורת הקודמת שלי מסיבה כלשהי... הביקורת שלי תעלה ל-4 כוכבים מכיוון שאני נהנה למזג את המפלצות שלי ולמפתחים אכן מגיע קרדיט על שהקדשת זמן להגיב לביקורות - קריטיות במיוחד. בכל זאת חושבים ששיניתם את שיעורי ההכנסה 🤣 בכל מקרה, צריך ללכת - להיכנס לפורטל הזה בפעם הרביעית. מאוחר יותר...
אני לא יודע למה יש לי את המשחק הזה אבל זה כיף אני מניח, המפלצות די חמודות
Merge Monsters Pakikipagsapalaran fpoo
המשחק הזה מהנה אבל לוקח הרבה זמן למזג מפלצות ולהילחם במפלצות. אני לא יודע מה להגיד עוד כי הורדתי אותו
זה משחק מאוד משעשע שאתה צריך לשחק
מיזוג מפלצות זה מדהים ואני יכול למזג מפלצות ואני💖 את זה אתה יודע
זה משחק נהדר מלא בוסים ומיניונים.
האם יש לנו תכונת סנכרון, כדי שנוכל לשמור את ההתקדמות שלנו... בבקשה? ❤️ כמו כן, הקונספטים של כל אחת מהמפלצות נהדרות! אוהב כל אחד מהאזכורים של כל אחת מהמפלצות בשמות שלהן! 😊
عالی
אני גוסטה
זה מדהים
היי מפתח, הרגע שלחתי לך אימייל על בעיה שהיתה לי כששחקן מקבל מתנה במשחק. או שזה יהיה 5 אבני חן ללא מודעה עד 25 אבני חן בעת צפייה במודעה או חזה נפוץ ללא מודעה לחזה קסום נדיר בעת צפייה במודעה. אני מקווה שתקבל את המייל.
זה משחק די כיף זה אותו דבר שוב ושוב ואני אוהב את זה
Merge Monsters სათავგადასავლო uvn
Merge Monsters Phiêu lưu qvl
אני חושב שהמשחק הזה מרגש ומבריק
Merge Monsters Petualangan tyyg
Đấu Trường Rắn Hành động ljid
משחק טוב מאוד כי אני אוהב משחקי מיזוג. אני שמחתי מאוד לאחר שהתמזגו 32 מתוך 68 דרקונים. תודה רבה למפתח ממני 👍
כל כך ממכר! אני ברמה 633 או משהו כזה. הדבר היחיד הוא שבהתחלה זה הולך מהר אבל כשנכנסים, (כמוני) עדיף שתחכה לפחות שעתיים כדי להיכנס שוב כדי שתוכל להתמזג הרבה. חוץ מזה נפלא! אני מקווה שהסקירה הזו עזרה, אני ממליץ בחום על המשחק הזה.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה שהוא כל כך מעניין
המשחק הזה מאוד מגניב! ואני אוהב את הפקדים
משחק מיזוג / סרק מהנה. מספר דרכים לשנות את משחק המשחק, מיזוג מהיר יותר או יותר כסף או להיטים חזקים יותר. הרבה מודעות אבל רק כשאתה רוצה אותן ואתה מקבל עליות תשלום כשאתה צופה בהן.
זה משחק מהנה אבל הוא ממשיך לקחת את המפלצת הכי טובה שלי.
זה היה ממש כיף ולפעמים די קשה אני אוהב את זה אתה צריך להכין עוד דברים
זה פשוט ללחוץ ולהחליק, זה נראה כמו המשחק הזה שנוצר: הממ איך נוכל להוציא הכי פחות ולהרוויח את המרב
זה רע
לא נפתח 😒, חבל כי ממש רציתי לשחק במשחק. אופטימיזציה מסוימת בעת אתחול האפליקציה עשויה לעזור למשחקיות.
אין הוספות כשקיבלתי 30 לא יודע אם יש הוספות מאולצות אחרי אבל הגרפיקה מטורפת
מאוד מייאש. המשחק המוקדם הוא מהיר ואתה יכול לגרום לאוהבים להגדיל את רמות המיזוג. אבל ככל שאתה מתקדם הסיכוי לקבל חובבי רמת מיזוג הופך ללא קיים. פשוטו כמשמעו, הדבר המהנה היחיד שיש לגאן הזה להציע הוא המיזוג והפיתוח עושה זאת.
אוהב את המשחק! אני מכיר את השחרור המוקדם שלו ואני מצפה לעתיד!
מאוד נהניתי אבל הגעתי עד מפלצת 50 ו-3.2k בכוח הפורטל ורק התחברתי הבוקר וזה איפס לי את כל המשחק וזה חבל כי אני יודע שצריך להתקדם שוב 😔